Televizor LED Smart Philips, 126 cm, 50PUS6504/12, 4K Ultra HD

Dolby Vision si Dolby Atmos. Vizionare si sunet cinematografice

Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.

 Compatibil cu HDR10+. Vezi mai mult din ceea ce a intentionat regizorul

Televizorul Philips este pregatit sa profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare si luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o noua superproductie, umbrele vor fi mai adanci. Suprafetele luminoase vor straluci. Culorile vor fi mai fidele.

Televizor LED 4K. Culori bogate, detalii frumoase

Cu o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD convenţională, Ultra HD îţi aduce ecranul la viaţă cu peste 8 milioane de pixeli şi tehnologia noastră unică de upscaling Ultra Resolution. Savurează imagini îmbunătăţite indiferent de conţinutul original şi beneficiază de o imagine mai clară, cu adâncime, contrast, mişcare naturală şi detalii vii de nivel superior.

Pixel Precise Ultra HD. Mişcare fluidă, adâncime sesizabilă

Frumuseţea televizorului 4K Ultra HD constă în savurarea fiecărui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteşte orice imagine primită în rezoluţie UHD excepţională pentru ecranul tău. Bucură-te de imagini în mişcare line şi clare, cu contrast excepţional. Descoperă un negru mai intens, alb mai strălucitor, culori vii şi tonuri de piele naturale – de fiecare dată şi din orice sursă.

  • Colectia Philips TV. Netflix, Prime Video si altele. 
  • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
  • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
  • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
  • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
  • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
  • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
  • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultă documentaţia dispozitivului.
  • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.
In stoc

Pret normal: 2.35000 lei Reducere -66001 lei

Special Price 1.68999 lei

Ai o nelamurire?

Trimite-ne un mesaj

Captcha

Vrei sa comanzi telefonic acest produs? Suna la:

Specificatii

Producator: Philips | Cod: 50PUS6504/12

Tehnologie Smart TV Da
Tip ecran LED
Video Aspect imagine 16:9
Diagonala 127 cm
Player multimedia integrat Da
Rezolutie 4K
Rezolutie (pixeli) 3840 × 2160
Tuner digital Nu
Audio Iesire sunet (RMS) 20 W
Sistem audio Stereo
Tehnologii audio Egalizator cu 5 benzi, Sunet AI, Dialog clar, Dolby Atmos, Dolby Volume Leveler, Mod Noapte, Echilibrare automată a volumului, Amplificare bas
Caracteristici generale Accesorii incluse Telecomandă, 2 baterii AAA, Ghid de iniţiere rapidă, Broşură cu date juridice şi pentru siguranţă, Suport pentru masă, Cablu de alimentare
Culoare negru
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1127,6 x 655,3 x 85,9 mm
Dimensiuni (W x H x D) fara stand 1127,6 x 676,1 x 244,7 mm
Garantie 24
Conectori Component Da
Composite Da
HDMI Da
Numar porturi HDMI 3
Iesire audio optica Da
Jack 3.5mm Da
RF In Da
SCART RGB Da
Slot CI+ Da
USB 2.0 Da
Numar porturi USB 2

Review-uri

Adauga un review

  • Rating