Servicii

Consultanta si suport clienti

 

Personalul Regius iti ofera consultanta de specialitate pentru produsele achizitionate . Personalul este in permanenta instruit din punct de vedere tehnic despre caracteristicile, avantajele si beneficiile produselor din portofoliul Regius astfel incat alegerea ta sa fie in conformitate cu solutiile preconizate. Serviciul de Suport Clienti este la dispozitia clientilor in timpul orelor de functionare pentru a raspunde nevoilor si intrebarilor legate de produsele si serviciile Regius. Iti stam la dispozitie si prin Suportul Online prin chat , in intervalul 9.00 – 16.00, de luni pana vineri pentru a afla informatii despre solutiile pe care le doresti in cel mai scurt timp. Ne puteti contacta si prin e-mail la adresele specificate in sectiunea Contact de pe site.

 

Comenzi online oriunde in Romania

 

Timpul tau este pretios! Lasa grijile deoparte si de pe canapeaua sau scaunul de birou, cu un singur click, produsele de care ai nevoie pot fi ale tale!
 

Comenzile se efectueaza prin adaugare de produse in cosul de cumparaturi sau prin contact telefonic , iar personalul Regius iti sta la dispozitie cu sfaturi si informatii relevante in procesul tau de achizitie. Iti calculam costurile de livrare in functie de greutatea volumetrica a coletului, dar iti promitem costuri de livrare mici, mici, mici….Informatii suplimentare in sectiunea Livrare si plata de pe site.

 

Vanzari corporate in Romania
 

Divizia B2B ofera partenerilor de afaceri solutii dedicate care raspund atat nevoii companiilor de a avea un partener regional care sa le livreze solutii 100% personalizate, cat si nevoii de optimizare a costurilor totale.
 

Parteneriate speciale


Esti constructor, dezvoltator imobiliar, proprietar de pensiune sau hotel ? Iti oferim un parteneriat pe termen lung cu multiple avantaje si beneficii pentru tine si clientii tai! Avem sute de solutii pentru amenajarea spatiilor ambientale, de la electrocasnice de bucatarie pana la combine side-by-side de mare capacitate si aparate de climatizare, bunavointa de a te asculta si nu in ultimul rand o echipa care este in permanenta in contact cu tine pentru identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile tale. Iti punem la dispozitie informatii complete despre produse electrocasnice de la poze relevante pana la fise tehnice, totul pentru ca tu sa fii pe deplin multumit!

 

Comenzi speciale


In cazul in care doresti un anume produs, care momentan nu este in stoc, in baza unei comenzi iti putem onora solicitarea in cel mai scurt timp posibil. Indiferent despre ce este vorba, gandim impreuna solutia si cautam pentru tine produsul! In cel mai scurt timp, acesta va intra in posesia ta iar tu te vei putea bucura de solutia preconizata.

 

 

<< Inapoi