Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6093TE++, 15 Seturi, 9 programe, Clasa E, Control touch, Half load, Avertizare luminoasa, Buzzer final program, Aquastop, 60 cm
Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6093TE++, 15 Seturi, 9 programe, Clasa E, Control touch, Half load, Avertizare luminoasa, Buzzer final program, Aquastop, 60 cm
  • Producator: Heinner
  • Cod produs: HDWBI6093TE++
  • Ultimele 3 produse

Ai o nelamurire?

Trimite mesajul

Vrei sa comanzi telefonic acest produs? Suna la:

0758 428 452
Transport

Asiguram transportul produselor comandate oriunde in tara.

Plata prin card

Compania noastra accepta plata cu cardul.

Pret:   Reducere: 515.01Lei1,975.00Lei 1,459.99Lei

Cost transport: 181Lei

  

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6093TE++, 15 Seturi, 9 programe, Clasa E, Control touch, Half load, Avertizare luminoasa, Buzzer final program, Aquastop, 60 cm

 

   
   
Functii care iti ofera cele mai bune rezultate
   

Clasa energetica E

Bucurati-va de rezultate perfecte cu un consum redus de resurse. Economisiti timp si energie electrica la fiecare spalare. 

   

Capacitate de incarcare extinsa - 15 seturi

Capacitatea extinsa de incarcare este potrivita pentru familiile numeroase, pentru petreceri si mesele imbelsugate in familie. Cele doua cosuri plus sertarul de tacamuri permit spalarea a 15 seturi in acelasi timp, pentru a avea intotdeauna la indemana vase perfect curate.

   

Control touch si display LED

Cu o simpla atingere puteti seta programul preferat si functiile suplimentare. Afisajul elegant va va tine la curent cu evolutia ciclului de spalare.

   

Pornire programabila (1-19h)

Aceasta functie va ofera flexibilitate, permitand setarea pornirii aparatului intr-un interval de 1-19 ore.

   

Optiune incarcare la jumatate pe ambele cosuri

Puteti alege fara griji sa porniti masina de spalat vase chiar si atunci cand nu este plina. Puteti economisi timp si energie la spalarea unor cantitati mai mici de vase, fara sa trebuiasca sa asteptati ca masina de spalat sa se umple. Functia poate fi selectata sa actioneze asupra cosului de sus, cosului de jos sau a ambelor cosuri.

   

Clatire suplimentara

O functie speciala care adauga un ciclu de clatire suplimentar pentru a obtine vase perfect curate si stralucitoare.

   

Optiune uscare suplimentara

Prin activarea acestei optiuni, durata de uscare a programului selectat se va prelungi, iar vasele vor fi perfect uscate la finalizarea ciclului de spalare.

   

Infoled - indicator functionare luminos

Cu ajutorul acestui indicator luminos veti sti intotdeauna cand s-a finalizat ciclul de spalare. 

   

Cos superior ajustabil pe inaltime (incarcat)

Sistemul simplu de ajustare a cosului superior permite adaptarea spatiului interior pentru o varietate mare de dimensiuni ale vaselor, in functie de necesitatile dumneavoastra. Cosul superior poate fi reglat chiar si atunci cand este incarcat doarece nu este necesara scoaterea acestuia de pe sine.

   

Sertar special tacamuri

Sertarul special destinat spalarii tacamurilor asigura o flexibilitate maxima in modul de incarcare al masinii de spalat, asigurand in acelasi timp o curatare perfecta a tacamurilor si ustensilelor de bucatarie.

 

   

Protectie impotriva inundatiilor - Aquastop

Cu ajutorul acestui dispozitiv de siguranta, puteti lasa fara griji masina de spalat vase sa functioneze in timpul noptii sau cand sunteti plecati de acasa. Aquastop va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care sesizeaza o problema.

   

Indicator sare

Acest indicator va atentioneaza cand trebuie sa adaugati sare in compartimentul special.

   

Indicator solutie clatire

Indicatorul se va aprinde pentru a va atentiona ca trebuie sa adaugati agent de clatire in compartimentul special.

   

Semnal sonor la finalizarea programului

Semnalul acustic va avertizeaza cand s-a finalizat programul de spalare.

   
Programe care acopera toate nevoile tale
   

Program Mini Jet 14'

Cu ajutorul acestui program extra rapid puteti curata vasele putin murdare sau recent murdarite, in numai 14 minute. Recomandat pentru o incarcare de maxim 4 seturi de vase.

   

Program rapid 30'

Program destinat spalarii vaselor si paharelor cu un grad redus de murdarire. Cu o durata de numai 30 de minute si cu o temperatura de spalare de 40°C, asigura o splare eficienta, rapida si cu un consum redus de resurse.

   

Program ECO

Acest program este destinat vaselor cu un nivel mediu de murdarire. Program economic care asigura o curatare perfecta cu un consum redus de energie si apa.

   

Program Super 50'

Puteti avea vase perfect curate in doar 50 de minute. Acest program curata eficient vasele cu un grad mediu de murdarire, intr-un timp scurt.

   

Program Hygene 70°C

Ideal pentru vasele dificil de curatat care au nevoie de spalare igienica. Cu ajutorul celor 3 cicluri de spalare si a celor doua cicluri de clatire, acest program asigura eliminarea completa a depunerilor rezistente de pe vase.

   

Program delicate/pahare 40°C

Program de spalare special conceput pentru spalarea in siguranta a veselei delicate, precum paharele.

   

Programe auto: Delicat (30-50°C)/Normal (50-60°C)/Intensiv (60-70°C)

Cu ajutorul senzorilor, programele de spalare sunt ajustate in mod automat tinand cont de gradul de murdarire al vaselor. Consumul de apa, temperatura de spalare si timpul de spalare sunt reglate automat pentru a va oferi vase perfect curate. Obtineti cele mai bune rezultate economisind in acelasi timp, apa, energie si timp.