Livrare si plata

LIVRARE

 

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletului si a continutului, impreuna cu reprezentantul firmei de curierat, conform facturii de pe colet. In cazul in care observati o deteriorare exterioara a amblalajului aveti dreptul de a solicita verificarea continutului chiar daca firma de curierat nu are serviciul de deschidere a coletului inainte de plata. In cazul in care produsul este deteriorat sau lipseste, va rugam sa completati un proces verbal de constatare si sa faceti fotografii, de fata cu curierul. Reclamatiile ulterioare care nu sunt insotite de acest proces verbal nu vor putea fi luate in considerare!
 

Livrarea comenzilor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei si se efectueaza prin intermediul firmelor de curierat rapid.
 

Cost transport:

  • Costul de trasport apare evidentiat pe pagina fiecarui produs.


Termen livrare:

  • in 1-2 zile lucratoare pentru produsele in stoc (in afara de perioada Black Friday) 


PLATA

 

Pentru plata produselor comandate exista urmatoarele variante:

  • Plata cu numerar
    • la sediul firmei, daca ati ales sa ridicati personal coletul
    • ramburs la primirea coletului, daca ati ales sa va fie livrat prin curier catre reprezentantul firmei de curierat
  • Ordin de plata. Dupa trimiterea comenzii veti primi pe e-mail o factura proforma. Produsele vor fi expediate dupa confirmarea receptionarii contravalorii facturii în contul nostru, prin extras bancar (confirmarea platii poate dura 24 - 48 ore).
  • Plata online cu card bancar. Dupa completarea formularului de comanda veti fi directionat catre site-ul procesatorului de carduri bancare, unde va trebui sa completati datele de pe cardul bancar. Efectuarea platii cu cardul nu presupune nici un comision suplimentar, veti plati doar valoarea comenzii. Noi nu colectam si nu avem acces in nici un fel la datele cardului dvs., ele fiind prelucrate in regim de securitate de catre procesatorul de plati online.
  • Plata in rate. Produsele se pot achizitiona si in rate in doua moduri. Puteti achizitiona un credit prin Euroline sau se pot face plati prin carduri de credit ale bancilor BT, BRD, BCR si Alpha Bank. Butonul Cumpara in rate din pagina produsului va ofera si un calcul orientativ asupra creditului. Mai multe informatii despre rate gasiti aici.