Despre Noi

De la inceput, misiunea Regius a fost sa redefineasca relatia dintre comerciant si client prin formarea unei relatii de onestitate si incredere. Solutiile corecte, complete si competente in domeniul electrocasnicelor si al produselor electronice fac parte din bagajul nostru permanent impreuna cu serviciile destinate clientilor.

Suntem  o echipa profesionista, cu o experienta de peste 10 ani in comertul online, a carei  scop a fost inca de la inceput crearea unui brand cu capital romanesc 100%, care sa se adreseze nevoilor si asteptarilor de pe piata nationala de produse electrocasnice si electronice. 

Valorile stau la baza relatiei dintre brandul Regius si client.

Satisfactia clientilor – obiectivul numarul 1 al echipei Regius. Suntem constienti de importanta satisfactiei clientilor fata de produsele si serviciile Regius. Din acest motiv, activitatea zilnica a echipei este concentrata pe oferirea celor mai competente solutii in domeniul produselor electrocasnice si electronice de inalta calitate.

Servicii personalizate – în toți acești ani am învățat un lucru simplu. Clientii cauta soluții la problemele lor, nu produse. Tocmai din acest motiv, serviciile Regius sunt personalizate pe nevoile si asteptarile clientilor. 

In pas cu tehnologia - permanent cautam sa oferim cele mai bune solutii, servicii si tehnologii de achizitie în comertul online astfel incat sa imbunatatim experienta utilizatorilor și clientilor Regius. 

Suport clienti – am inchegat o echipa de vanzari competenta și dedicata. Nu suntem perfecți, dar invatam zilnic si incarcam sa găsim modalitati de rezolvare a problemelor enuntate de către clientii magazinului online Regius. Asiguram un suport eficient atât telefonic, cât și prin e-mail sau suport online prin chat. 

Onestitatea si corectitudinea – sunt doua valori pe care le promovam nu doar în cadrul echipei, ci și în discutiile zilnice pe care le avem cu clientii noștri. Credem ca aceste doua valori sunt fundamentale în relația comerciala dintre Regius și clienți.

In ganduri, vorbe si fapte, Regius inseamna:

Profesionalism : rezultate, nu motivaţii pentru eşec. 
Integritatea:  respectam promisiunile si suntem responsabili in toate acțiunile noastre.
Respectul: suntem politicosi si tratam oamenii cu respect.


Dezvoltarea unei relatii constructive cu clientii nostri este obiectivul Regius si pentru perioada urmatoare. In acelasi timp, vrem sa ne consolidam rolul activ pe piata furnizarii  produselor electrocasnice și electronice pentru clientii finali, dar și pentru parteneri.

Viziunea  Regius va ramane in continuare si pentru urmatorii  ani centrata pe identificarea celor mai bune solutii pentru clientii nostri, in conformitate cu avantajele si beneficiile pe termen lung ale produselor.