Despre noi

SC Royal Distribution SRL

Suntem prezenti in piata de electronice si electrocasnice din anul 1998. Am serbat deja “majoratul” – ceea ce inseamna ca suntem deja maturi, cu o bogata experienta in acest domeniu. Experienta pe care suntem bucurosi sa o impartasim cu toti cei care doresc sa ne fie parteneri, cu toti cei care doresc sa ne fie clienti. Pentru ca bucuria noastra cea mai mare este sa avem clienti multumiti. Multumiti de noi, de produsele noastre, de serviciile pe care le oferim.

Am debutat ca firma de distributie a produselor electronice si electrocasnice, domeniu in care suntem prezenti si in acest moment, avand in jur de 100 de firme partenere. Am crescut an de an, ne-am imbogatit continuu gama de produse pe care le oferim.

Din anul 2015 am deschis si magazine proprii. Dorim sa fim prezenti si in mediul online – astfel a luat nastere Regius – magazinul tau. Magazin in care ne bucuram ca te afli in acest moment, magazin care dorim sa-ti ofere tot ce cauti la cele mai bune preturi, magazin in care te asteptam mereu dorind un singur lucru : sa fii tratat regeste!

De ce Regius? 

De la inceput, misiunea Regius a fost sa redefineasca relatia dintre comerciant si client prin formarea unei relatii de onestitate si incredere.Solutiile corecte, complete si competente in domensiul electrocasnicelor si al produselor electronice fac parte din bagajul nostru permanent impreuna cu serviciile destinate si dedicate clientilor.

Suntem o echipa profesionista, cu o experienta indelungata in  comertul online, a carei scop a fost inca de la inceput crearea unui brand cuc capital 100% romanesc, care sa se adreseze nevoilor si asteptarilor de pe piata nationala de produse electrocasnice si electronice.

Valorile care stau la baza relatiei dintre Regius si clienti

Integritatea si competentele profesionale ale personalului Regius sunt elementele - cheie cu care ne mandrim in toti acesti 21 de ani de activitate. Am construit o retea care sa tina cont de nevoile clientilor pentru ca am urmarit sa ne dezvoltam pe termen lung. Am dezvoltat un magazin online pentru ac am fost constienti ca lucrurile evolueaza si clientii isi doresc produse electrocasnice si electronice de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret, livrate in cel mai scurt timp. Am creat o gama de servicii pentru ca am inteles ca in domeniul in care activam avantajele si beneficiile clientilor sunt mai importante decat solutiile indoielnice.

Satisfactia clientilor - obiectivul nr.1 al echipei Regius. Suntem constienti de importanta satisfactiei clientilor fata de produsele si servciile Regius. Din acest motiv, activitatea zilnica a echipei este concentrata pe oferirea celor mai competente solutii in domeniul produselor electrocasnice si electronice de cea mai buna calitate.

Serviciile personalizate - in toti acesti ani am invatat un lucru simplu. Clientii cauta solutii la problemele lor, nu produse. Tocmai din acest motiv, servciile Regius sunt personalizate pe nevoile si asteptarile clientilor.

In pas cu tehnologia - permanent cautam sa oferim cele mai bune solutii, servicii si tehnologii de achizitie in comertul online astfel incat sa imbunatatim experienta utilizatorilor si clientilor Regius

Suport clienti - am inchegat o echipa de vanzari competenta si dedicata. Nu suntem perfecti, dar invatam zilnic si incercam sa gasim modalitati de rezolvare a problemelor enuntate de catre clientii magazinului online. Asiguram un suport eficient atat telefonic, cat si prin e-mail sau suport online prin chat.

Onestitatea si corectitudinea - sunt doua valori pe care le promovam nu doar in cadrul echipei, ci si in discutiile zilnice pe care le avem cu clientii nostri. Credem ca aceste doua valori sunt fundamentale in relatia comerciala dintre regius si clienti.

In ganduri, vorbe si fapte, Regius inseamna ; 

Profesionalism - rezultate, nu motivatii pentru esec.

Integritatea - respectam promisiunile si suntem responsabili in toate actiunile noastre.

Respectul - suntem politicosi si tratam oamenii cu respect.

 

Dezvoltarea unei relatii constructive cu clientii nostri este obiectivul Regius si pentru perioada urmatoare. In acelasi timp, vrem sa ne consolidam rolul activ pe piata furnizarii produselor electrocasnice si electronice pentru clientii finali, dar si pentru parteneri.

Viziunea Regius va ramane in continuare si pentru urmatorii ani centrata pe identificarea celor mai bune solutii pentru clientii nostri, in conformitate cu avantajele si beneficiile pe termen lung ale produselor.