Aragaz Hansa FCGX 61109, Plita gaz,

Aragaz inox, 4 arzatoare cu aprindere electrica si dispozitiv de siguranta arzatoare, sistem OptiGas, cuptor gaz cu termostat, regulator temperatura, gril si rotisor, timer mecanic, dispozitiv de siguranta si iluminare, compartiment tavi, tava adanca, tava plata, gratar, capac sticla, geamuri usa 3, dimensiune: 60 x 85 x 60(L x H x l cm), inox

Email EasyClean


Cu siguranţă, frecarea cuptorului nu este o plăcere pentru nimeni. Pentru a facilita curăţarea acestuia, interiorul cuptoarelor de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos şi neted, care previne acumularea murdăriei şi grăsimii. Acum, curăţarea cuptorului este extrem de uşoară. Faceţi-vă viaţa mai uşoară! Nu mai pierdeţi timpul curăţând! Alegeţi să vă petreceţi timpul împreună cu familia şi prietenii sau făcând ceea ce vă pasionează.

Rotisor

Cine nu savurează alimentele crocante delicioase? Cu funcţia de rotisare, le puteţi prepara oricând doriţi. Funcţia de rotisare asigură frigerea uniformă a cărnii, aceasta căpătând o crustă delicioasă pe toate părţile. Bun de te lingi pe degete!

Supapa de siguranta la stingerea flacarii

 

Stingerea accidentală a flăcării arzătorului ar putea reprezenta un real pericol. Totuşi, acest lucru nu se întâmplă în cazul aragazurilor Hansa care sunt dotate cu o supapă specială care întrerupe alimentarea cu gaz. Siguranţa este pe primul loc!

Sistem CoolDoor 3 _Usa rece

Desigur, probabil că vi s-a întâmplat dumneavoastră, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni să vă ardeţi mâinile prin atingerea accidentală a uşii fierbinţi a cuptorului. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

Retete pe usa

 

De acum, datorită aragazurilor Hansa, nu mai trebuie să răsfoiţi cărţile de bucate pentru a afla cum trebuie să vă gătiţi preparatele. Interiorul uşii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatura şi durata de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemâna dumneavoastră. Acum gătiţi cu adevărat!

Sertar pe ghidaj cu role

 

Sertarul din partea inferioară a cuptorului este montat pe role uşor de deplasat, acesta fiind un loc ideal pentru depozitarea vaselor, oalelor şi cratiţelor.

Sistem curatare usoara a usii

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

Capac din sticla


Acesta poate fi utilizat ca o suprafaţă de lucru suplimentară, previne stropirea peretelui şi protejează partea superioară a aragazului împotriva murdăririi atunci când utilizaţi numai cuptorul.  Capacul din sticlă securizată sau emailat de înaltă calitate reprezintă o soluţie practică şi sigură.

* Acest produs nu se afla momentan in stoc. Va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea produsului la furnizor.

Pret normal: 1.35000 lei Reducere -36001 lei

Special Price 98999 lei

Ai o nelamurire?

Trimite-ne un mesaj

Captcha

Vrei sa comanzi telefonic acest produs? Suna la:

Specificatii

Producator: Hansa | Cod: FCGX61109

Cuptor Alimentare cuptor Gaz
Aprindere electrica cuptor Nu
Capacitate cuptor (L) 58
Grill Da
Iluminare interioara Da
Rotisor Da
Plita Alimentare plita Gaz
Aprindere electrica plita Da
Arzator economic 1
Arzator mare 1
Arzator normal 2
Capac Metalic
Duze pentru gpl Da
Numar arzatoare 4
Caracteristici tehnice Culoare alb
Dimensiuni (cm) 85x60x60
Garantie (luni) 24
Aprindere electrica Da
Dispozitiv siguranta gaz Da
Accesorii Accesorii incluse 1 x tava plata . 1 x tava adanca 1x gratar cuptor
Sertar inferior pentru vase Da

Review-uri

Adauga un review

  • Rating