Aragaz Hansa FCGX53021

Aragaz Hansa FCGX53021

Aragaz inox, 4 arzatoare cu aprindere electrica integrata in buton si dispozitiv de siguranta arzatoare, sistem OptiGas, cuptor electric 60 litri, grill, rotisor, iluminare cuptor, compartiment tavi, tava adanca, tava plata, gratar, clasa energetica A, geamuri usa 2, dimensiune: 50 x 85 x 60(L x H x l cm)

COACERE UNIFORMĂ

Datorită distribuţiei precise a căldurii şi temperaturii stabile din interiorul cuptorului, se pot obţine rezultate de coacere perfecte.

EMAIL UŞOR DE CURĂŢAT

Emailul uşor de curăţat face parte din dotarea standard a cuptoarelor noastre. Interiorul neted previne aderarea resturilor alimentare şi a grăsimilor la suprafaţa interioară a cuptorului, facilitând astfel curăţarea şi întreţinerea aparatului

CLASA DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ A

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

SUPORTURI STABILE DIN FONTĂ PENTRU VASELE DE GĂTIT

Pe lângă faptul că sunt uşor de întreţinut, suporturile din fontă pentru vasele de gătit sunt mai rezistente şi mai stabile, fiind astfel sigure şi uşor de utilizat.

ŞINE LATERALE

Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

ROTISOR

Această funcţie deosebit de utilă permite prepararea cărnii până la obţinerea unei cruste crocante, aurii. Aceasta este recomandată în special în cazul preparării cărnii de pasăre. Pentru obţinerea unor rezultate optime, este recomandată utilizarea rotisorului împreună cu grillul sau utilizarea grillului şi a funcţiei de încălzire în partea superioară (super rotisor).

SUPAPĂ DE SIGURANŢĂ LA STINGEREA FLĂCĂRII

Plita întrerupe imediat alimentarea cu gaz dacă flacăra se stinge accidental. Aceasta înseamnă că gătitul se desfăşoară întotdeauna în siguranţă.

CAPAC DIN STICLĂ

Capacul protector din sticlă special proiectat asigură siguranţă şi protecţie anti-stropire în timpul utilizării.

REŢETE PE UŞĂ

Reţetele din interiorul uşii cuptorului reprezintă un ghid practic poziţionat comod – acestea conţin informaţii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul şi durata de coacere.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.  

SERTAR PE GHIDAJE CU ROLE

Sertarul din partea inferioară a cuptorului este montat pe role uşor de deplasat, acesta fiind un loc ideal pentru depozitarea vaselor, oalelor şi cratiţelor.

AUTOAPRINDERE INTEGRATĂ ÎN BUTON

Funcţia de aprindere din acest buton de comandă vă permite să apăsaţi şi să rotiţi pur şi simplu butonul pentru a începe să gătiţi, flacăra aprinzându-se automat.

ILUMINARE STANDARD

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

TAVĂ PENTRU COPT PROCOOK

Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.

In stoc

Pret normal: 1.45000 lei Reducere -47001 lei

Special Price 97999 lei

Ai o nelamurire?

Trimite-ne un mesaj

Captcha

Vrei sa comanzi telefonic acest produs? Suna la:

Specificatii

Producator: Hansa | Cod: FCGX53021

Cuptor Alimentare cuptor Gaz
Aprindere electrica cuptor Da
Capacitate cuptor (L) 60
Grill Da
Iluminare interioara Da
Incalzire inferioara Da
Plita Alimentare plita Gaz
Aprindere electrica plita Da
Arzator economic 1
Arzator mare 1
Arzator normal 2
Numar arzatoare 4
Putere arzator economic (kW) 1
Putere arzator mare (kW) 2.4
Putere arzator normal (kW) 1.4
Caracteristici tehnice Culoare inox
Dimensiuni (cm) 85 x 50 x 60
Garantie (luni) 24
Latime (cm) 50
Aprindere electrica Da
Dispozitiv siguranta gaz Da
Accesorii Sertar inferior pentru vase Da

Review-uri

Adauga un review

  • Rating