Frigider Candy CSSM 6182W, 287 l, A+, Alb

Tehnologia "No Frost" si "Super Freezing"
Tehnologia No Frost asigura decongelarea automata si congelarea optima a alimentelor tale. Functia "Super Freezing" este utila pentru congelare rapida (pana la 24 ore) a unei cantitati mari de alimente.
 
   
Liniile delicate ale usii intalnesc soliditatea manerului metalic. Un design studiat pentru a asigura un stil elegant si maxima usurinta la utilizare.  
   
Ergonomice
Ergonomia intalneste cea mai delicata exprimare in rafturile extractibile si confortabile, in cutiile usor de indepartat, tehnologia Active LED, sertarul incapator Crisper, compartimentul Bio Safe -1/+3° si in accesoriile utile cum ar fi suportul cromat pentru sticle, pentru a crea un mediu minimalist si confortabil.
 
   
PURACTION
Functia "Puraction" este cel mai rapid sistem antibacterial de pe piata: neutralizeaza 99.9% din bacterii in doar 30 de minute, datorita luminii UV si a filtrului din titan. Contribuie la prospetimea mancarii si prezervarea acesteia mai mult timp, si de asemenea reduce mirosurile. Datorita aplicatiei Simply-Fi, puteti activa functia de oriunde ati fi.
   
Suportul metalic pentru vinuri reprezinta combinatia ideala intre design si versatilitate si poate stoca pana la 4 sticle.  
   
Frigiderele Candy sunt echipate cu control electronic, usor de folosit din partea de sus a luminii Sky LED. Cu o atingere simpla cu degetul, este posibila pornirea / oprirea frigiderului; in timp ce apasati butonul "select", este posibil sa selectati intensitatea de racire de la 1 (mai putin rece) la 4 (cel mai rece). In acest fel, aparatul este mai intuitiv, ergonomic si tehnologic.  
   
SISTEM DE VENTILATIE
Sistemul de ventilatie a aerului asigura o distributie optima si eterogena a temperaturii in frigider, iar noul sau design se potriveste perfect cu noul Sky LED.

* La comanda. Va vom informa in legatura cu disponibilitatea produsului dupa finalizarea comenzii

Pret normal: 1.55000 lei Reducere -33601 lei

Special Price 1.21399 lei

Ai o nelamurire?

Trimite-ne un mesaj

Captcha

Vrei sa comanzi telefonic acest produs? Suna la:

Specificatii

Producator: Candy | Cod: CSSM6182W

Caracteristici generale Clasa de eficienta energetica A+
Consum energetic (kwh/an) 263
Volum net congelator (l) 89
Volum net frigider (l) 198
Volum net total 287
Congelator Numar compartimente congelator 1
Frigider Compartiment legume/fructe Da
Numar de rafturi 3
Sistem dezghetare frigider Manual
Detalii tehnice Nivel de zgomot (db) 40
Numar de compresoare 1
Caracteristici speciale Filtru antibacterian Nu
Iluminare interioara Da
Inaltime (cm) 185
Suport pentru oua Nu
Usi reversibile Nu
Culoare alb
Dimensiuni (cm) 185 x 60 x 59.5

Review-uri

Adauga un review

  • Rating