Despre noi

SC Royal Distribution SRL

Suntem prezenti in piata de electronice si electrocasnice din anul 1998. Am serbat deja “majoratul” – ceea ce inseamna ca suntem deja maturi, cu o bogata experienta in acest domeniu. Experienta pe care suntem bucurosi sa o impartasim cu toti cei care doresc sa ne fie parteneri, cu toti cei care doresc sa ne fie clienti. Pentru ca bucuria noastra cea mai mare este sa avem clienti multumiti. Multumiti de noi, de produsele noastre, de serviciile pe care le oferim.

Am debutat ca firma de distributie a produselor electronice si electrocasnice, domeniu in care suntem prezenti si in acest moment, avand in jur de 100 de firme partenere. Am crescut an de an, ne-am imbogatit continuu gama de produse pe care le oferim.

Din anul 2015 am deschis si magazine proprii. Dorim sa fim prezenti si in mediul online – astfel a luat nastere Regius – magazinul tau. Magazin in care ne bucuram ca te afli in acest moment, magazin care dorim sa-ti ofere tot ce cauti la cele mai bune preturi, magazin in care te asteptam mereu dorind un singur lucru : sa fii tratat regeste!