Cuptor electric incorporabil Hansa BOEI 68162

 

Cuptor electric incorporabil, 8 functii de gatire, usa cu sticla reflexiva, timer mecanic, butoane standard, capacitate 65l, clasa energetica A, grill, ventilator tangential + convectie, incalzire rapida, decongelare, iluminare cuptor, tava adanca, tava plata, gratar, interior email curatare usoara, geamuri usa 3, dimensiune: 59,5 x 59,5x 57,5(L x H x l cm), culoare: gri

Clasa energetica A

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

Sistem de curatare usoara a usii - 

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

Preincalzire rapida

Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

Iluminare standard

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

Sistem usa rece cu sticla 3 straturi

Desigur, probabil că vi s-a întâmplat dumneavoastră, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni să vă ardeţi mâinile prin atingerea accidentală a uşii fierbinţi a cuptorului. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

Functie de decongelare

Vă este poftă de nişte chiftele gustoase. Dar, mai întâi, trebuie să le decongelaţi. Nicio problemă! Introduceţi-le în cuptor şi activaţi funcţia de decongelare. Chiftelele sunt gata imediat, iar dumneavoastră puteţi savura gustul lor delicios.

Functie Supergrill

Doriţi să puteţi savura un grătar savuros în orice perioadă a anului? Acum, acest lucru este posibil datorită cuptoarelor Hansa! Datorită funcţiei Supergrill, puteţi prepara pe grill bucăţi mai mari de carne, având siguranţa că acestea vor fi fragede în interior, iar la exterior vor avea o crustă crocantă delicioasă. 

Retete pe usa

De acum, datorită aragazurilor Hansa, nu mai trebuie să răsfoiţi cărţile de bucate pentru a afla cum trebuie să vă gătiţi preparatele. Interiorul uşii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatura şi durata de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemâna dumneavoastră. Acum gătiţi cu adevărat!

Incalzire asistata de ventilator

Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

8 funcţii ale cuptorului

Grill, încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, preîncălzire rapidă, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + inferioară (convenţional)

Grill

Doriţi să puteţi savura un grătar savuros în orice perioadă a anului? Acum, acest lucru este posibil datorită cuptoarelor Hansa! Datorită funcţiei grill, puteţi prepara pe grill bucăţi mai mari de carne, având siguranţa că acestea vor fi fragede în interior, iar la exterior vor avea o crustă crocantă delicioasă. 

Butoane standard

Butoanele elegante şi ergonomice vă permit să menţineţi curat panoul de comandă.

In stoc

Pret normal: 82500 lei Reducere -23501 lei

Special Price 58999 lei

Ai o nelamurire?

Trimite-ne un mesaj

Captcha

Vrei sa comanzi telefonic acest produs? Suna la:

Specificatii

Producator: Hansa | Cod: BOEI68162

Caracteristici generale Clasa de eficienta energetica A
Culoare gri
Dimensiuni (cm) 59.5 x 59.5 x 57.5 (I x L x A)
Caracteristici tehnice Volum (l) 65
Numar programe 8
Control Mecanic
Inox antiamprenta Nu
Functii si programe Blocare acces copii Nu
Convectie aer Da
Decongelare Da
Functii Cnvectie de aer Ventilator Iluminare interioara
Grill Da
Incalzire rapida Nu
Rotisor Da
Straturi sticla usa 3
Timer Da
Usa rece Nu
Accesorii Gratar Da
Numar tavi 1

Review-uri

Adauga un review

  • Rating